Често Задавани Въпроси

 • Еднакви ли са цените в онлайн магазина и във физическите магазини?

  Да, цените са едни и същи онлайн и във физическите ни обекти.

 • Мога ли да направя поръчка без регистрация?

  Можете да пазарувате и като ГОСТ, но в този случай няма да можете да проследите направените поръчки в личния си профил. Тези функционалности ще можете да използвате само ако сте създали личен профил чрез регистрация.

 • Каква е цената на куриерската услуга?

  При поръчка на стойност над 100 лева, доставката е за сметка на Andrews Ladies, това важи само при избор на куриерска фирма "DN Cargo" от менюто "Методи за Доставка", когато се финализира поръчката. 

  При поръчка на стойност под 100 лева поръчката е за сметка на клиента. Цената на куриерската услуга зависи от артикула и мястото за доставка. Andrews Ladies ползва преференциални цени за доставка от които може да се възползва клиента. 

 • Къде се произвеждат облеклата?

  Всички облекла, публикувани в онлайн магазина на Andrews Ladies са произведени в България.

 • За чия сметка са куриерските разходи при рекламация или замяна на даден продукт?

  Потребителят връща стоката на ТЪРГОВЕЦА в 14-дневен срок от предявяване на претенцията и заплаща транспортните разходи за връщане на стоката по чл.55 ал.2 от ЗЗП. Крайният срок за връщане на стоката обратно на ТЪРГОВЕЦА е преди изтичането на 14-дневния срок.

 • Мога ли да анулирам вече направена поръчка?

  Можете да анулирате поръчка през формата за контакти или в свободен текст на следния мейл адрес: sonataf@abv.bg.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки