За Нас

ANDREWS/Fashion Studio е семейна фирма, създадена през 1991година. Като търговска марка е запазена под № 45350 в патентното ведомство  на Р. България.
  Компанията произвежда висококачествена мъжка и дамска конфекция, като дамската линия се лансира под името ANDREWS/ Ladies.
    Тя се отличава с класическа елегантна шик визия. Костюмите са удобни, с прецизни кройки и строен силует. Във фирмените магазини, дамите ще намерят разнообразни модели сака, поли, панталони, рокли, блузи, палта, с готови предложения за комбинации. ANDREWS/ ladies е ангажирана с това, облеклата да отговарят на най-високите стандарти за качество.
    В преследване на елегантността, дизайнерският екип на фирмата следва модните тенденции, като създава сезонно разнообразие от луксозни облекла. ANDREWS/ ladiesпредлага на своите взискателни клиентки, по две основни колекции на година, допълнени с междинни серии- „last minute”, уловили най-горещите новости. За постигане на това високо ниво, фирмата работи с платове, с естествен състав и благородни смеси, от най-добрите производители от Италия, Франция, Германия и България.  
    Сериозният успех на ANDREWS/ ladies на пазара, е предпоставка за създаването на верига собствени фирмени магазини. Благодарение на креативните служители и гъвкавото ръководство, вече функционират 14 магазина за дамска конфекция: в София- ж-к Борово, кв. Гео Милев, ж-к Младост1, бул. Скобелев, ул. Граф Игнатиев, ул. Солунска; както и във Варна, Велико Търново, Стара Загора, Пловдив и Бургас.
        От началото на 2008 година новият творчески екип на ANDREWS/ladies от моделиер-конструктори, с главен дизайнер Боряна Цанева, работят усилено за налагането на нова модерна визия.  Стиловете и платовете се допълват взаимно. Великолепните оригинални теми при платовете, рефлектират върху очарователни лъскави ефекти и претенциозни текстилни структури. 

      Безкомпромисното отношение към качеството и желенията на клиентките, са приоритет на модната къща още от създаването и. През годините Andrews/ Fashion Studio успява да се наложи, като една от най-реномираните и стилни модни марки.

 
Сравнение на продукти
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки